Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms. 
 

Hvilke lande kan købe hos os

Vi leverer til Danmark.
 

Sådan handler du

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Godkend vores forretningsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.
 

Betaling

- Dankort
- MasterCard
- Visa
- MobilePay
- American Express

Betaling med kreditkort hæves først, når varerne sendes fra s-home.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

Levering og fragt

Danmark:
Vi sender alle varer som pakke med GLS med Track and Trace, som gør det muligt at spore, hvor langt pakken er kommet. Vi har gratis fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over DKK 999,00. Leveringstiden er normalt indenfor 1-2 hverdage med forbehold for eventuelle forsinkelser hos GLS.
 

Returret og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

1. Har modtaget din vare.
2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om forskellige varer, som er bestilt i én ordre.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, telefon eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal selv betale udgifterne forbundet med at sende et fortrudt køb retur:

- Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
- Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
- Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.


Varens stand, hvis du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi dem som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige stand.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må gerne afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der skyldes forkert betjening eller uautoriserede indgreb. Varen kan efter aftale returneres for reparation eller ombytning, hvor S-Home afholder returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt på samme måde, som betalingen blev foretaget. Ved bankoverførsel har vi brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto, da vi ellers ikke har mulighed for at refundere beløbet.

Vi har brug for følgende ved refusion via bank:

  • Dit fulde navn
  • Ordrenummer på den ordre du skal have refunderet.
  • Bankens navn Registrerings- og kontonummer
     

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på s-home.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere s-home.dk
 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på s-home.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail@gsmteknik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg naevneneshus.dk Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
 

Persondatapolitik

Gennem din aftale med S-Home.dk v/GSM Teknik ApS indsamles der personoplysninger om dig. Vores retningslinjer er udarbejdet ud fra EUs Databeskyttelsesforordning, som træder i kraft i Danmark d. 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov (herefter “gældende lovgivning”).

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse som dokumentation indtil varen er betalt og leveret og fortrydelsesfristen er udløbet. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Personoplysningerne registreres hos S-Home.dk v/GSM Teknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes (Ved abonnementer fornyes aftalen årligt, og en ny 5 årig periode påbegyndes). Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige (databeskyttelsesrådgiver) hos S-Home.dk v/GSM Teknik ApS er: Tonie Fabricius Olsen

Du har som kunde hos S-Home.dk v/GSM Teknik ApS ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig behandles og i så fald få adgang til personoplysningerne. Du er desuden berettiget til at anmode om at modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til S-Home.dk v/GSM Teknik ApS (dataportabilitet). Du er berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af S-Home.dk v/GSM Teknik ApS uden unødig forsinkelse.

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af S-Home.dk v/GSM Teknik ApS uden unødig forsinkelse, hvis S-Home.dk v/GSM Teknik ApS ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt S-Home.dk v/GSM Teknik ApS i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos S-Home.dk v/GSM Teknik ApS, skal du rette henvendelse til: Tonie Fabricius Olsen på mail: tfo@gsmteknik.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage over S-Home.dk v/GSM Teknik ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet: Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Telefon: 33 19 32 00 E-mail: dt@datatilsynet.dk
 

Senest revideret: 06/06/2022
Næste revision:Senest 01/01/2023